Portada / Notícies
 
NOTÍCIES
 
 
 
L’ADPC forma part de la Comisión Asesora de la Imagen de las Mujeres en la Publicidad y en los Medios de Comunicación
 
Marta Corcoy
Periodista. Adpc
El passat 12 d’abril va tenir lloc a Madrid al Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales la firma del protocol per a la constitució de la Comisión Asesora de la Imagen de las Mujeres en la Publicidad y en los Medios de Comunicación.

La comissió té entre els seus principals objectius col·laborar amb l’Instituto de la Mujer i entre els seus propis organismes que la formen per adequar el tractament de la imatge de les dones en la publicitat i els mitjans de comunicació a l’actual realitat social de les dones i vetllar per un tractament igualitari.

La Comissió està integrada per 18 organismes o entitats, entre els quals s’hi troba l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, que representen les principals associacions del sector de la publicitat, del consum i dels mitjans de comunicació.

La presidència l’ostenta la Directora General del Instituto de la Mujer i la vicepresidència la Delegada Especial del govern espanyol contra la Violència vers la dona.

 

 
 
 
 
 
Més notícies
 
. Marcela Lagarde a Catalunya per Montserrat Puig, periodista. Adpc
 
. L’ Afganistan vist per dues activistes: Afifa Azim i Najia Haneefi, relaten la lluita de les dones per Montserrat Puig, periodista. Adpc
 
. “Pornografia i vestits de núvia”, el nou llibre de Gemma Lienas per Montserrat Puig, periodista. ADPC
 
. Margarita Rivière, guanyadora del premi “Reconeixement a la trajectòria europeista” per Esther Molas, Periodista. Adpc
 
. Candidatura de CIMAC als premis "Príncipe de Asturias", per Tona Gusi, periodista. ADPC i Xarxa Internacional