Portada / Notícies
 
NOTÍCIES
 
 
 
“Pornografia i vestits de núvia” , el nou llibre de Gemma Lienas
 
Montserrat Puig
Periodista. Adpc
 
L’escriptora feminista Gemma Lienas, i sòcia de l’ADPC, ens ofereix un nou llibre resultat d’un recull de textos emesos per Catalunya Cultura, i publicat per Empúries, Narrativa 295.
Son petits artícles d’opinió que a partir d’un fet real i publicat en els mèdias, ella aprofita per fer una reflexió irònica i aguda de tot una colla de situacions que afecten a les dones. Les desigualtats, la dificultat de combinar vida laboral i familiar , la violència de gènere , el tràfic sexual i de menors així com altres situacions .
Gemma Lienas ens diu ente altres arguments “ El pitjor és que, sovint, la mirada amb qué observem el món i el jutjgem no és ni innocent ni verge sinó que està condicionada per tot alló que hem après “ i amb aquesta idea va desgranant amb actitud pedagògica i àgil situacions que els media recullen dels prejudicis que omplenen la nostra societat i les d’altres de cultures.
Gemma Lienas és autora de la novel·la “Anoche soñè contigo “, “Bitllet d’anada i tornada”, “ El diari vermell de Carlota “ i “El diari blau de Carlota” publicades per Empúries i també el penúltim títol “Rebels, ni putes ni submises”. I si voleu més informació podeu consultar la seva pàgina web. www.gemmalienas.com
 
 
 
 
 
Més notícies
 
. Margarita Rivière, guanyadora del premi “Reconeixement a la trajectòria europeista” per Esther Molas, Periodista. Adpc
 
. Candidatura de CIMAC als premis "Príncipe de Asturias", per Tona Gusi, periodista. ADPC i Xarxa Internacional
 
. La igualtat entre dones i homes encara una quimera per Carolina Barber, periodista. ADPC i Xarxa Internacional